VC Monitor „Befektető Megkeresés Csomag”

Személyre szabott befektető keresés és csatlakozás VC Monitor befektetés keresőinek zárt adatbázisához.

megfelelő kockázati tőkebefektetés felkutatásaHa böngészed a VC Monitor befektetői adatbázisát és megpróbáltad az első lépéseket megtenni feléjük megtapasztalhattad, hogy nagyon sok befektetési lehetőség és szempont van ezért nem is olyan könnyű megtalálni azokat a befektetőket, akikkel mindkét félnek előnyös befektetést lehet tető alá hozni.

A VC Monitor számos befektetővel és olyan befektető kereső vállalkozással áll kapcsolatban akik gyakran kérnek segítséget tőlünk is. Az eddigi tapasztalatok alapján létrehoztuk Befektető Megkeresés Csomagunkat, aminek két része van

 

I. Összekötünk a megfelelő befektetőkkel – befektetői kapcsolatfelvétel segítése

Vállalkozásod, befektetés igényed megismerése után segítünk a megfelelő befektetőkkel való kapcsolatfelvételben.

A befektetés létrejötte egy hosszabb, akár több hónapos folyamat része, aminek a megfelelő befektetőkkel való kapcsolatfelvétel csak az első lépése. Amennyiben igényled a sikeres kapcsolatfelvétel után egyéni megállapodás keretében segítünk ezen az úton a befektetői anyag összeállításától, a tárgyalásokon át a megfelelő megállapodás előkészítéséig. Pont úgy és abban ahogyan igényled.

 

II. Csatlakozz adatbázisunkhoz és kerülj a megfelelő befektetők szeme elé

Nem csak a kapcsolatfelvételben segítünk hanem abban is, hogy egy évre bekerülj a VC Monitor zárt befektető kereső adatbázisába.

Ez egy exkluzív adatbázis, csak befektetők, üzleti angyalok látják és ők is csak az üzlet általános adatait (termék/szolgáltatás, piac, céges fejlettségi szint, tőke igény stb.) és csak akkor adjuk át a kontakt adatokat ha érdekli őket az adott vállalkozás. Így nem kell félned, hogy céged adatai nyilvános körökben keringjenek és különböző nem befektetői ajánlatokkal is bombázzanak. Csak a nálunk regisztrált érdeklő befektető, üzleti angyal kapja meg adataidat – a diszkréció 100%-os.

 

Jól hangzik? Akkor vágj bele!

Az éves Befektető megkeresés csomag díj, mindössze 19.900 Ft

„Miért ilyen gyanúsan olcsó? Ez valami átverés?” Nem. A díj az önköltségünket fedezi, de az a valódi üzleti szándékunk, hogy minél több olyan cég bizalmát megszerezzük a folyamat során, akiket később végigkísérünk egészen a befektetői megállapodásig. De ez csak egy lehetőség, a csomag igénybe vétele semmilyen további kötelezettséggel nem jár részetekről.

 

Mi a folyamat pontosan?

    1. Jelentkezned kell nálunk a céged rövid, egyoldalas befektetői bemutatkozó (one-pager) anyagával. Ha ez nincs meg olvasd el ezt az anyagot segítségképpen vagy jelentkezz nálunk külön ezügyben a kapcsolat@vcmonitor.hu címen.
    2.  

    3. A csomag díjának befizetése után feldolgozzuk bemutatkozó anyagodat, megnézzük, mely befektető számára lehet érdekes és egyúttal azonnal bekerül zárt befektető kereső adatbázisunkba.
    4.  

    5. Két héten belül személyes visszajelzést kapsz arról, hogy melyik befektetőknek tudunk ajánlani. Ne feledd, ennek eredményétől függetlenül a befektető kereső adatbázisunkba is bekerülsz így onnan is szerezhetsz érdeklődőket.

Benne vagy? Vágjunk bele a közös befektető keresésnek?


Várjuk érdeklődésedet, jelentkezésedet, kérdésedet az alábbi online űrlapon vagy

Telefon: +36 20-461-4610

E-mail: info@capavadasz.hu

3 + 7 =

INFO VONAL

Elakadtál? Segítségre van szükséged?

Hívj, segítünk!
+36 20-461-4610

Hajdu Máté
tanácsadó

Befektető, üzleti angyal vagy?

Szeretnél előzetesen szűrt, befektetést kereső vállalkozások folyamatosan karbantartott adatbázisához egyéni hozzáférést kapni?

Kattints ide és megtudhatod, hogyan kaphatsz hozzáférést!

 

 

RSS
Follow by Email