Rólunk

Kik vagyunk? Miért jött létre a Cápavadász?

Cápavadász befektető szerzés projekt

Az üzleti világból érkeztünk, 2014 óta foglalkozunk üzleti tervezéssel – üzleti tanácsadással. Ez idő alatt számos KKV cégvezetőnek – vállalkozónak készítettünk üzleti tervet. A legtöbb ügyfelünk tőkebevonás céllal keresett meg minket. Ezen tőkebevonások különböző típúsuak voltak, banki hitel, pályázat, kockázati tőke befektetés, és angyal befektetés.

 

Startup tőkebefektetési módszertan nem csak startup vállalkozások részére

Az utóbbi években a startup befektetési módszertan, gyakorlat sikeressége miatt meghatározóvá vált a kockázati tőkebefektetés területén, akkor is amikor nem klasszikus startup cégekről hanem innovációra, erőteljes fejlődésre képes vállalkozásokról beszélünk.

 

Túl a startup ökoszisztémán

Míg a startup vállalkozói kultúrában felnövő-fejlődő cégek értik és használják ezt a módszert, megközelítést úgy tapaszaljuk, hogy az újításra, innovációra vagy egy piaci résbe betörő egyébként jelentős növekedési potenciállal rendelkező hazai kisvállalkozók nincsenek felkészítve megfelelően erre. Ezért sok, egyébként befektetésre méltó ötlet sem tud tőkéhez jutni.

 

Segíteni, támogatni a befektető szerzés folyamatát

Azoknak az induló vagy korai fejlődési szakaszban lévő vállalkozásoknak kívánunk segíteni, akik az első kockázati tőke befektetéseikre készülnek.

Őket ismerjük, az ő problémáikat értjük és tudunk nekik segítséget nyújtani, hogy elnyerjék a többnyire intézményi vagy üzleti angyal magánbefektetést.

 

Miben tudunk segíteni?

Elsősorban abban, hogy felkészülten és tudatosan vágjanak bele a befektető keresésbe és képesek legyen sikeresen végigmenni a befektetéshez vezető folyamaton.

 

Szolgáltatásaink

  • Befektetői gondolkodás, használt nyelvezet, fogalmak és a mögöttük lévő elvárások jobb megértése és felkészülés ezek megfelelő kezelésére
  •  A cég adott fejlettségi állapotának megfelelő befektetési lehetőségek felkutatása
  • A befektetők által használt kiválasztási folyamatnak, követelményeknek legjobb megfelelés: ütős jelentkezési anyagok összeállítása
  • Felkészítés a befektetői tárgyalásokra, a cég számára is jó, előrevivő alkuk megkötésére

Ha azt gondolod ezeken a területen szükséged van segítségre, fordulj hozzánk bizalommal

 

a Cápavadász csapata

Kapcsolatfelvétel, érdeklődés

Várjuk érdeklődésedet, kérdésedet az alábbi online űrlapon vagy

Telefon: +36 20-461-4610

E-mail: info@capavadasz.hu

Miben van szükséged segítségre? (többet is bejelölhetsz)

Vállalkozás

1 + 5 =

CÁPAVADÁSZ
INFO VONAL

Elakadtál? Segítségre van szükséged?

Hajdu Máté
tanácsadó

RSS
Follow by Email